Drive-Inn Show

FMS Party & Entertainment is elke dag bereikbaar voor uw bruiloft- en feestpartijen. Alle feesten en eventuele artiest(en) kunnen door ons worden verzorgd.Als professionele Drive Inn kunnen wij u een volledig georganiseerde, verzorgde en onvergetelijke dag bezorgen met diverse soorten muziek en geluid, waaronder een avond vol Hollandse, Duitse en Engelstalige muziek, maar natuurlijk ook de Dance Classics Top 40, 70s/80s, Merenque & Bubbling. Al onze muziek loopt van jaren ’60 tot aan het heden. Wij draaien muziek die geheel up-to-date is en waaraan niets ontbreekt. Tevens wordt uw dag verzorgd met top verlichting.

Het is mogelijk deze dag of avond aan te vullen met een live optredens van een zanger of zangeres met een Nederlands, Engels, Dance en Country repertoire. Een selectie van beschikbare artiesten is te vinden onder links. Bij deze boeking krijgt u er GRATIS zang en entertainment bij van onze allrounder, Fred van Gerven (zie ook boekingen).

Op Youtube kunt u een aantal voorbeelden bekijken van wat u zoal te wachten staat. Uw feest wordt verzorgt met een professionele geluidsinstallatie waarvan wij gebruik maken, welke past in iedere ruimte en zorgt voor geluid op top kwaliteit. Uw feest wordt voorzien met een perfecte lichtvoorziening van het nieuwste systeem, Showtec Compact LED Lightset met 432 LEDs en DMX aansturing. Daarnaast wordt uw feest voorzien van de nieuwste American DJ Agressor LED Lasers Lights, die een compleet Dance Party effect geeft met 7 verschillende soorten lichten en 32 effecten.

Aan Muziek, Geluid & Licht ontbreekt er niets om u een top ervaring te geven. Uw feest is dus zeker gegarandeerd geslaagd als FMS Party & Entertainment is geweest. Dit wordt dus voor u een gezellige en geslaagde dag met professioneel apparatuur van topkwaliteit.Ons fantastische team staat graag voor u klaar, om een knalfeest voor u te verzorgen.

Boek direct
Sla uw slag: Geluid/Licht/Geluidsman/Crew & Zanger voor de prijs van één! Tarieven en informatie kunnen altijd vrijblijvend worden opgevraagd via mail of telefonisch. Onze contactgegevens zijn op deze pagina te vinden.

Bezoek ook eens ons gastenboek, daar kunt u een leuk berichtje achter laten.