FMS Party & Entertainment

FMS Party & Entertainment is elke dag bereikbaar voor uw bruiloft- en feestpartijen. Alle feesten en eventuele artiest(en) kunnen door ons worden verzorgd. Alle artiesten kunnen door ons met het geluid en licht worden begeleid. Wij ondersteunen diverse middelen om het geluid te verzorgen, waaronder: MD, SD, Mini SD, USB, Flashcard, CD. Daarnaast maken wij gebruik van wireless Shure 58-A Beta Duo.

Als professionele Drive Inn kunnen wij u een volledig georganiseerde, verzorgde en onvergetelijke dag bezorgen met diverse soorten muziek en geluid, waaronder een avond vol Hollandse, Duitse en Engelstalige muziek, maar natuurlijk ook de Dance Classics Top 40, 70s/80s, Merenque & Bubbling. Al onze muziek loopt van jaren ’60 tot aan het heden. Wij draaien muziek die geheel up-to-date is en waaraan niets ontbreekt. Tevens wordt uw dag verzorgd met top verlichting.

Het is mogelijk deze dag of avond aan te vullen met een live optredens van een zanger of zangeres met een Nederlands, Engels, Dance en Country repertoire. Een selectie van beschikbare artiesten is te vinden onder links. Bij deze boeking krijgt u er GRATIS zang en entertainment bij van onze allrounder, Fred van Gerven (zie ook boekingen).

FMS Party & Entertainment

De professionele geluidsinstallatie waarvan wij gebruik maken past, welke  in iedere ruimte en zorgt voor geluid op top kwaliteit. Hiervoor maken wij gebruik van Dynacord 1200, Wharfdale maximaal 4 x 4800 en Watt & Lexicon.

Uw avond wordt voorzien met een perfecte lichtvoorziening van het nieuwste systeem, Showtec Compact LED Lightset met 432 LEDs en DMX aansturing. Deze LED lights zijn uitgevoerd met een totaal van 8x 432 LEDs. 144 rode, 144 groene en 144 blauwe LEDs zorgen ervoor dat allerlei diverse kleuren naar voren kunnen komen middels kleurenmenging. Daarnaast wordt uw dag voorzien van de nieuwste American DJ Agressor LED Lasers Lights, die een compleet Dance Party effect geeft met 7 verschillende soorten lichten en 32 effecten.

Aan muziek, geluid en licht ontbreekt er niets om u een top ervaring te geven. Uw feest is dus zeker gegarandeerd geslaagd als FMS Party & Entertainment is geweest. Dit wordt dus voor u een gezellige en geslaagde dag met professioneel apparatuur van topkwaliteit.

Ons fantastische team staat graag voor u klaar, om een knalfeest voor u te verzorgen.

U vraagt en wij zorgen voor een onvergetelijke dag of avond. De goedkoopste Drive Inn van Nederland met top geluid, muziek en licht. Tarieven en informatie kunnen altijd vrijblijvend worden opgevraagd.

Heeft u interesse in een gezellige dag of avond, die betaalbaar is voor iedereen? Dan kunt u vrijblijvend een mailtje sturen of bellen (zie boekingen)